sc Megkötött kézzel : július 2016

2016. július 18., hétfő

Kampány a fanficekért

Sziasztok !
Amint láthatjátok nem részel jöttem. Mint a címből is kiderült egy kampány jutott el hozzám. Ez a kampány a fanfirekért szól és azok írókhoz. Szerintem ez remek ötlet mert sokszor lenézik ezt a műfajt. Pedig rengeteg csodát és varázslatot rejt ez a műfaj. Ha még mindig nem hiszel nekem akkor olvasd el ezt a cikket : http://kissordeath-andreaszabo.blogspot.hu/2016/07/kampany-fanficekert.html
                       
Köszönöm hogy el olvastad ! 
                                                                                                                                                  Luca Ford

2016. július 2., szombat

1.rész

Kirohantam az utcára tudom, szüleim nem ezt akarnák, de én még is megtettem! Hupsz egy kicsit előre rohantam volna, na, mindegy akkor kezdjük az elején. A nevem Mia Legrand 19 éves vagyok, Brüsszelben születem ott is élek egy békés családban. A legjobb barátnőim Luna Bucher és  Lia Nado de ő Drongen-ben él.
-Mia Mia figyelsz!!!-kezdet el előttem kalimpálni Luna barátnőm.
-Ja, igen mit is mondtál?
-Tudod, van az a furcsa elő érzet izé..
-Jaj.. ez butaság!
-Hééé !!
-Luna beszélhetnék a lányommal?
-Persze-mondta Luna és ki ment.
-Mia nem is tudom, hogy mondjam el
-Akkor csak mond !
-Rendben...Elköltözünk Drongen-be
-Ohh hát...tényleg ?
-Igen és .... És hozzá mész Adem Nadohoz- Anya mondatától teljesen lefagytam. Nem hittem el miért ? Kifutottam a szobámból dühös voltam. Ahogy ki léptem az ajtón, na, jó inkább ki téptem az ajtót a helyéről mindegy lényegtelen Luna elkapta a karom.
-Mi történt?
-Hozzá kell mennem Ademhez !
-Lia bátyához ?
-Igen ! - mondtam teljesen idegesen. Kitéptem a kezemet Luna erős szorításából majd ki rohantam a házból

Este 

Késő este értem haza lábaim már nagyon fájtak. Anya és apa kérdezgetek erről, arról, hogy tereljék a figyelmemet az esküvőről. Igaz szüleimmel ki békültem, de még mindig haragszom rájuk. A napom nagyon fárasztó volt az biztos. Lefeküdtem az ágyamra, de az álom ne jött el hozzám. Egész este alig bírtam aludni, hogy lesz ez így ? 

Reggel utazás előtt

Már mindent elintéztem becsomagoltam elköszöntem az itteniektől is. Nehéz szível, hagyom itt a szülő városomat. Sehogy nem bírom elfogadni, hogy el, kell mennem házasságot kötni. Beszállok a kocsiba és bár szomorú, de itt hagyom a régi lakhelyem.

Utazás után 

Az út gyorsan eltelt, de azért fárasztó volt. Liával viszont öröm volt találkozni hisz még is csak 5 éve találkoztunk utoljára.

**Visszaemlékezés**

Lia sírt Luna és én próbáltuk vigasztalni, de csak rosszabb lett. Lia 14 éves lány nagyon aktív és állandóan pörög, szerelmi ügyekben ott van az tuti. Szeretem Lia-t nehéz tőle megválni. Bátya most is könyveket bújik egy igazi gyík nem bírtam soha a csávót.

**Visszaemlékezés vége**
-Na, miért szomorkodsz .....na, jó ez buta kérdés, de na ??
-Hát csak nem akarok hozzá menni a stréber tesódhoz bocsi durva volt !
-Nem nyugi igazad van 5 éve gyík volt, de már megváltozott egy csajszi miatt adj neki egy esélyt ! Ott van abba a szobába-mutatott egy szobára én pedig elindultam arra. Minden lépés nehezemre esett szinte harcot vívott az eszem és a lábam. Félve nyitottam be. 

-Adem ....?